2

Omtumlande och frigörande

En dryg månad har passerat sedan jag klev ut från KSL och in på Kulturama. Samma begynnelsebokstav men väldigt skilda världar. Den ena leds av politikens vilja och förutsättningar den andra är kreativitetens högborg. I den ena världen finns det såväl osynliga som synliga ramar för såväl språk som kläder. I den andra förväntas du spränga dina egna gränser för att sticka ut, hitta ditt eget språk. Så hur känns det kanske ni undrar?
 
Omtumlande och frigörande är nog de ord som beskriver känslan bäst. Men framför allt, otroligt kul och energigivande. Det är den där känslan när man känner att man måste nypa sig i armen för att förstå att det är på riktigt.
 
Tempot är högt och det är hög kvalitet på utbildningen. Mina kursare är härliga människor som ger energi, pepp och skratt. Har lärt mig otroligt mycket på denna korta tid. Analogt, digitalt, fotohistoria, studio, bildanalys mm. Idéer och uppslag på projekt flipprar runt i huvudet. En ny känsla. Förhoppningsvis trillar några av dem på plats och blir något konkret.
 
Jag njuter och låter alla sinnen vara öppna på denna spännande resa.......
 
 
 Fotograf: Maria Östling